Geen tijd om een blog te schrijven?

Ik schrijf de blogs waar jij tegenaan blijft hikken. 

Schrijf jij al blogs? Want door regelmatig een blog op je website te plaatsen, word je beter gevonden in Google.
Maar ja…

  • je hebt het al zo druk;
  • je hebt helemaal geen tijd om een blog te schrijven;
  • en als je al tijd hebt, kijk je naar een knipperende cursor omdat je geen inspiratie hebt;
  • of je denkt dat jouw onderneming niet geschikt is voor een blog.

Een blog schrijven? Dat komt later wel. En je weet het zelf: van uitstel komt….

Goed nieuws! Een blog schrijven kun je uitbesteden.

Die blogs kan ik namelijk voor je schrijven. Samen gaan we op zoek naar goede onderwerpen voor je blog. Jij vertelt mij wat je kwijt wilt over het onderwerp en ik vertaal dit in goede teksten. 

JOUW verhaal met mijn woorden.

blog laten schrijven

Door het schrijven van je blog uit te besteden, houd je meer tijd over om je bezig te houden met werkzaamheden waar jij gelukkig van wordt. Ik schrijf blogs die prettig zijn om te lezen, interessant zijn en waar jouw lezers goed geïnformeerd worden.

Je kunt met mij alle kanten op.

Als tekstschrijver schrijf ik regelmatig blogs. Voor mijn eigen bedrijf, maar doe dat uiteraard met alle plezier ook voor jouw bedrijf. Ik maak een blog volledig naar jouw wensen. Wil je formeel? Krijg je formeel. Wil je luchtig? Krijg jij luchtig. Wil je een serieuze toon? Dan krijg je die.
En ga zo maar door. Ik pas het blog volledig naar jouw wensen aan.

Wat kost dat dan?

Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen en de input die je aanlevert. 

Ik schrijf jouw blog al vanaf € 95,= per blog.*

Wil je weten wat het schrijven van een blog jou kost? Laten we dan snel even kennismaken en boek een klikgesprek.  

* alle prijzen zijn exclusief btw.