relaxen bezoekers website

Zelf relaxen en toch bezoekers op je website

De afgelopen weken heb ik genoten van mijn vakantie. Heerlijk relaxed voor mijn tentje genoten van het mooie weer in Oostenrijk (oké, met af ten toe een onweersbui, maar dat mag de pret niet drukken). En weet je waarom ik zo relaxed was? Mijn blogs liepen gewoon door. Die had ik voor mijn vakantie al vooruit gepland. En zo had ik tijdens mijn vakantie toch bezoekers op mijn website.

Houd je website in beweging

Door regelmatig nieuwe content op je website te plaatsen, zorg je ervoor dat je website in beweging blijft. Als je elke week een nieuw blog plaatst, komt er elke week een nieuwe ‘prikkel’ richting de zoekmachines. Hierdoor wordt je website door de zoekmachines als interessant bestempeld en beloond met een hogere plaats in de zoekresultaten.

Hoe vaak moet je een blog plaatsen?

Tja, je MOET natuurlijk helemaal niets. Maar ik zou zeggen, zo vaak als mogelijk voor je is. Ik heb de laatste tijd elke week een blog geplaatst dat dat zie ik zeker terug in de statistieken. Maar is dat niet haalbaar voor jou, zorg er dan in ieder geval voor dat je minimaal één keer per maand een blog plaatst. Iets is nog altijd beter dan niets.

Waar moet je over bloggen?

Er zijn voor elk bedrijf blogonderwerpen te verzinnen. Zo kan een bouwbedrijf de resultaten van hun projecten laten zien. Een makelaar kan bloggen over dingen waar je op moet letten bij de koop of verkoop van een huis. En voor een coach (welke coach dan ook) zijn er ook meer dan genoeg onderwerpen te verzinnen. En mocht je echt zonder inspiratie komen te zitten, dan kun je altijd nog dit blog lezen. Hierin geef ik je een aantal tips om inspiratie voor een blog te krijgen.

Lukt het echt niet? Zoek hulp!

En lukt het nu allemaal echt niet. Krijg je geen inspiratie? Kun je er gewoonweg de tijd niet voor vinden? Besteed je het schrijven van je blogs dan uit. Ik heb in een eerder blog al eens uitgelegd, waarom dit echt een goed idee is. En denk daarbij ook nog maar eens aan het feit dat als iemand buiten jouw bedrijf om een blog voor je schrijft, er met een frisse blik naar je bedrijf gekeken wordt. Hierdoor zullen er onderwerpen naar boven komen, waar jij nog nooit aan hebt gedacht.

Bij mij kun je sowieso terecht voor het uitbesteden van je blogs. Ik schrijf ze met alle plezier voor je. Ik zie alleen maar pluspunten:

  • jij krijgt zo vaak je wilt een blog;
  • jouw website wordt daardoor beter gevonden in de zoekmachines;
  • dat levert je weer meer klanten op;
  • ook als jij hard aan het werk bent voor je eigen klanten;
  • ook als jij aan het relaxen bent.

Ben je overtuigd? Of heb je nog vragen? Plan een gratis klikgesprek met mij in zodat we jouw vragen en wensen kunnen bespreken.
Wil je de mogelijkheden op je gemakje even doorlezen? Voor meer informatie over mijn blogpakketten klik je hier.

Schrijf ik binnenkort jouw blogs?