Ervaringen van mijn opdachtgevers

Schrijf jij binnenkort ook een review?

Het is goed samenwerken met Jolanda. Afspraken qua tijd en kosten waar je op kunt bouwen. Snelle, directe communicatie en een scherp oog voor soms nauwelijks zichtbare onvolkomenheden in mijn teksten. Al met al een waardevolle bijdrage aan de snelle realisering van mijn boek Larie Bombarie. Geruststellend ook. Heel erg bedankt daarvoor.

Jan van der Burg - Larie Bombarie

Jolanda deed de eindcheck van mijn manuscript en maakte de laatste blinde vlekken zichtbaar. De samenwerking verliep gesmeerd. Jolanda is snel, zorgvuldig, vriendelijk, duidelijk en deskundig. Was blij met haar feedback en heldere communicatie. Een geruststellende aanrader!

Carla de Graaff

Jolanda heeft mij snel en kundig geholpen met het redigeren van mijn master scriptie. Haar kennis van zaken en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik beveel Jolanda van harte aan als je op zoek bent naar daadkrachtig en kritisch advies bij tekstcontrole en tekstcreatie. 

A.M. Stavorinus, PA directeur Communicatie & Marketing bij Universiteit Utrecht

Jolanda heeft al een aantal keer teksten van mij gecontroleerd, omdat ik soms mijn eigen fouten mis in het enthousiasme én omdat ik het belangrijk vind om foutloze teksten in mijn (betaalde) producten te hebben staan. Jolanda werkt super snel en voor een hele fijne prijs, echt helemaal je geld waard. Ze geeft zelfs suggesties hoe je een tekst beter zou kunnen laten lopen, waardoor je lezers de tekst nog beter begrijpen en je tekst meer impact maakt. Super fijn, volgende keer weer! (En nu maar hopen dat deze review foutloos geschreven is 😉 )

Nadine van Spanje - Personal Branding Expert & Fotograaf

Jolanda heeft onlangs mijn complete online omgeving nagekeken en wauw, dit heeft ze super snel gedaan! Binnen 5 dagen had ze alles nagekeken en ze had het niet relaxter voor mij kunnen maken. Ze heeft alles direct aangepast in de online omgeving dus het heeft mij helemaal geen tijd (en gedoe 🙂 ) gekost. Ik ben er super blij mee want grammatica is niet mijn sterkste kant en ik kreeg regelmatig goedbedoelde berichtjes van klanten over kleine foutjes in de omgeving. Nu hoef ik me daar geen zorgen meer om te maken en weet ik dat mijn klanten een foutloze tekst lezen. Dankjewel Jolanda! Ik kan je bij iedereen aanraden.

Tineke Zwart - Business Coach

Wanneer je teksten aan het schrijven bent, is het enorm prettig als er een extra paar ogen meekijken. En als die extra paar ogen van Jolanda zijn, dan is dat enorm prettig. Ze zorgt ervoor dat je teksten grammaticaal helemaal kloppen en zorgt ervoor dat zinnen of teksten net even soepeler lopen. Wat ik ook prettig vond is dat Jolanda gelijk kijkt of de boodschap die je wilt overbrengen juist overkomt en waar nodig denkt ze met je mee.
Ik heb de samenwerking als enorm prettig ervaren en wow wat had ik mijn website teksten super snel gecheckt en wel terug!  Dat is echt super fijn.

Wendy van der List - Maunga Coaching

Jolanda heeft mijn websiteteksten gecontroleerd. Ze werkt snel en nauwkeurig. Het is fijn dat ze in het document ook opmerkingen plaatst en toelicht waarom iets anders kan of moet. Het is een gerust gevoel dat iemand als Jolanda de teksten naloopt, dat scheelt mij als ondernemer ook veel tijd.

Danielle Mol - GreenUp Consulting

Bij deze een compliment voor Jolanda Geels! Ik verstuurde de tekst van mijn e-book vandaag om 10:03 en de gecontroleerde en aangevulde versie zat om 12:42 al in mijn inbox! Wat een topper.

Nadine van Spanje - New Fotografie

Jolanda is snel, precies en een topper in het redigeren van een tekst. Ze zorgt voor goedlopende zinnen en verbanden en houdt hierbij het totaalplaatje in het oog. Zo worden de teksten actieve en beter leesbaar.
De communicatie verloopt snel en gemakkelijk, ik ben enorm geholpen! Dank je wel!

Madelon Kemp - Happy Being Coaching

Jolanda heeft ons, in een tijd van hoge werkdruk, geholpen met het redigeren van medische adviezen en de ondersteunende administratieve taken die daarbij horen. Ze heeft dit op een kwalitatief hoog niveau gedaan en liet een professionele werkhouding zien. De contacten verliepen in een constructieve en prettige sfeer. Vanuit Veduma Medisch Adviseurs kunnen wij de samenwerking met Jolanda van harte aanbevelen!

Barbara van Don - HR Adviseur Veduma Medisch Adviseurs