Over mij

Over mij.

As tekstschrijver en redacteur zorg ik voor kneitergoede teksten die goed scoren in de zoekmachines. There, I said it!
Geboren Rotterdamse maar ik woon tegenwoordig met man en twee dochters in Geldermalsen in de prachtige Betuwe.
Na jarenlang voor diverse advocaten en juristen gewerkt te hebben, ben ik in februari 2020 voor mezelf begonnen. 

Je wilt niet weten hoeveel (juridische) teksten ik onder ogen heb gehad. En ze gingen allemaal foutloos de deur uit. De laatste tijd heb ik veel kennis opgedaan over het schrijven van teksten. En SEO kent voor mij geen geheimen meer. Nu kan ik al mijn kennis inzetten om voor jou kneitergoede teksten te schrijven.

Jolanda de tekstschrijver.

Ik heb veel tijd gestoken in het goed leren tekstschrijven. Want het is echt een vak. Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen zorg ik nu vol vertrouwen voor de teksten van jouw website of blog. Door het toepassen van goede SEO kan ik ervoor zorgen dat jouw website goed opgemerkt wordt in de zoekmachines. 

Jolanda de redacteur.

Heb je zelf al een tekst geschreven maar ben je er niet zeker van of hij foutloos is? Als redacteur controleer het graag voor je.
Het maakt niet uit wat voor tekst het is. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een e-book, manuscript, blog of een nieuwsbrief. Maar ook een sollicitatiebrief, scriptie, menukaart en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Tekstschrijver Jolanda Geels

Ik help iedereen die worstelt met goede teksten.

Ik kan jouw:

Weetjes over mij.

Ik:

  • zie altijd alle taal- en typfouten in een tekst;
  • houd van heldere communicatie;
  • ben gek op kamperen;
  • en het liefst in Oostenrijk;
  • zoek in de winter ook heel graag de zon op in Spanje of Portugal;
  • tulpen als lievelingsbloemen heb;
  • kan op elk moment van de dag naar de muziek van Bløf luisteren;
  • kan uit elke situatie iets positiefs te halen.
tekstschrijver Jolanda Geels